Hlbinné čerpadlo AL-KO TBP 6000/7
  • Hlbinné čerpadlo AL-KO TBP 6000/7

Hlbinné čerpadlo AL-KO TBP 6000/7

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Ideálne na čerpanie vody z hlbokých studní a šácht
  • Veľmi úzky priemer asi 10 cm pre úzke vrty
  • 7-stupňové hnacie ústrojenstvo čerpadla pre veľké dopravované množstvo pri vysokom tlaku
  • Teleso z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele umožňuje dlhú a bezpečnú prevádzku pod vodou
  • Vrátane sitka filtra z ušľachtilej ocele, širokého podstavca, 15 m elektrického kábla a spúšťacieho lana

Toto hlbinné čerpadlo je špecialista na extrémne hĺbky a úzke šachty za skvelú cenu.


Hlbinné čerpadlo AL-KO TBP 6000/7: špecialista pre stiesnené pomery

Pri vonkajšom priemere asi 10 cm je toto hlbinné čerpadlo najvhodnejšie pre hlboké úzke vrty, razené studne a čerpacie šachty, a tiež na zásobovanie domov úžitkovou vodou, na prevádzku postrekovačov trávnika a dokonca viacerých zavlažovacích systémov – hlbinné čerpadlá AL-KO spájajú výhody záhradných a ponorných čerpadiel v jednom stroji a umožňujú čerpanie vody tam, kde normálne ponorné čerpadlá už nemôžu pracovať. S hlbinným čerpadlom AL-KO môžete konečne Vaše smädné rastliny zavlažovať priamo zo studne. Špeciálnou prednosťou čerpadla TBP 6000/7 je veľmi veľké dopravované množstvo pri konštantne vysokom tlaku.


Technické detaily hlbinného čerpadla AL-KO TBP 6000/7

Hlbinné čerpadlo TBP 6000/7 má všestranné príslušenstvo. Súčasťou dodávky je 15 m elektrický kábel a 15 m spúšťacie lano. Široký podstavec možno využiť na prevádzku v cisternách, keďže pri zvýšenej polohe sa výrazne redukuje nasávanie piesku a nečistôt. Teleso z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele a bezúdržbové súčasti garantujú bezproblémovú prevádzku čerpadla pod vodou. Rovnako hriadeľ motora je z vysokokvalitnej ušľachtilej ocele, to zabezpečuje mimoriadne dlhú životnosť.
So silným 1 000 W motorom a 7-stupňovým hnacím ústrojenstvom čerpadla sa dosahuje dopravované množstvo do 6 000 l/h a tlak do 5,5 bar, a tak je čerpanie vody hotové vo veľmi krátkom čase. Čerpadlo je určené pre hĺbku ponoru do 10 m a zvládne výtlačnú výšku až do 55 m. Na výstup čerpadla môže byť jednoducho pripojená hadica 1\ (33,3 mm).


Upozornenie: ponorné čerpadlo nie je vhodné pre pitnú vodu, ale iba pre úžitkovú vodu s teplotou do 35 °C. Rovnako nie je vhodné na použitie v slanej vode, vo vode s agresívnymi chemikáliami alebo vo vode obsahujúcej piesok.

Kúpte si hlbinné čerpadlo AL-KO TBP 6000/7

Kúpte si hlbinné čerpadlo AL-KO TBP 6000/7 jednoducho v našom e-shope alebo nájdite predajcu vo Vašej blízkosti. Ponorné čerpadlo AL-KO je efektívny pomocník pri vyčerpávaní vody a čerpaní vody z úzkych studní, šácht alebo na prevádzku zavlažovacích systémov z veľkej hĺbky.
Hľadáte ešte alternatívy? U nás dostanete ďalšie ponorné tlakové čerpadlá pre jednoduchšie použitie, ako AL-KO DIVE 5500/3 alebo ponorné tlakové čerpadlo AL-KO DIVE 6300/4.

"
ALK113470