Benzínové motorové čerpadlo AL-KO BMP 30000
  • Benzínové motorové čerpadlo AL-KO BMP 30000

Benzínové motorové čerpadlo AL-KO BMP 30000

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Výkonné benzínové motorové čerpadlo pre veľmi veľké množstvá vody
  • Silný 4-taktný motor s ľahkým štartovaním
  • Robustný rám na šikovný transport a na ochranu čerpadla
  • Mobilné a flexibilné, použiteľné bez pripojenia na elektrinu
  • Nezávislé od pripojenia na elektrinu , mimoriadna výhoda pri záplavách

Či už chcete zavlažovať Vašu záhradku v záhradkárskej osade alebo vyčerpať vodu zo zásobníkov, jazierok, bazénov alebo z pivnice pri záplavách – toto čerpadlo na vodu je pripravené na použitie aj na miestach bez elektrickej zásuvky.


Benzínové motorové čerpadlo pre Vašu záhradu

4-taktný motor AL-KO s hore uloženými ventilmi (technológia OHV) sa dá ľahko naštartovať a má vynikajúcu účinnosť. To sa prejavuje veľkým výkonom pri súčasne nízkej spotrebe benzínu. Benzínové čerpadlo AL-KO BMP 30000 spĺňa najvyššie požiadavky a aj pri trvalej prevádzke poskytuje vždy maximálny výkon .


Technické detaily benzínového motorového čerpadla AL-KO BMP 30000

Benzínové motorové čerpadlo má mimoriadne veľký výkon 4,1 kW a prepravuje vodu z hĺbky až 6 m do výšky až 27 m. Vďaka mimoriadne dlhej životnosti a efektívnej technológii čerpadiel AL-KO i vďaka 3,6 l benzínovej nádrži sa toto čerpadlo ideálne hodí na mnohé úlohy spojené s odčerpávaním vody. Kvôli jednoduchej údržbe je plniaci otvor na olej dobre dostupný na telese čerpadla. Prípojka na nasávacej a na výtlačnej strane má priemer 2 palce (59,6 mm). Aby bolo možné naplniť čerpadlo v záujme bezproblémového naštartovania rýchlo a pohodlne vodou, je hrdlo na nalievanie, ktoré sa dá jednoducho plniť, umiestnené na vrchnej strane čerpadla. Maximálne dopravované množstvo dosahuje enormných 30 000 litrov za hodinu. Vďaka nízkej vlastnej hmotnosti iba 26 kg a robustnému rámu sa dá čerpadlo dobre prenášať a vzhľadom na to používať mobilne a flexibilne.


Kúpte si benzínové motorové čerpadlo AL-KO BMP 30000

Kúpte si čerpadlo na vodu AL-KO BMP 30000 jednoducho v našom e-shope alebo nájdite predajcu vo Vašej blízkosti. Záhradné čerpadlo AL-KO BMP 30000 je Váš efektívny pomocník v záhrade i v dome, nezávislý od elektriny. Hľadáte ešte alternatívy? Tak sa pozrite na AL-KO BMP 14000 s nižším výkonom.

ALK113563