Robotická kosačka solo by AL-KO Robolinho® 4100 I
  • Robotická kosačka solo by AL-KO Robolinho® 4100 I

Robotická kosačka solo by AL-KO Robolinho® 4100 I

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Kosí plne aicky plochy až do 2 000 m²
  • Bezpečnostné senzory chránia pred poranením a krádežou
  • Jednoduchá inštalácia a obsluha
  • K dispozícii hardvér pre napojenie na inTOUCH-App
  • Extra silný Li-Ion akumulátor a šírka záberu pre mimoriadne veľké pracovné plochy

Efektívna údržba trávnika, kým Vy si užívate svoj voľný čas? To je s robotickou kosačkou Robolinho® 4100 I možné. Potichu a bez emisií pracuje táto robotická kosačka vďaka individuálnemu plánu kosenia vždy vtedy, kedy by ste chceli.


Kosiaci zázrak s prepojením na Smart Garden – robotická kosačka Robolinho® 4100 I

Engineered in Germany a Made in Austria: vďaka týmto dvom faktorom vývoja a výroby robotickej kosačky Robolinho v spoločnosti AL-KO zabezpečujeme, že vyhovieme našim vlastným nárokom na kvalitu a tiež nárokom našich zákazníkov. Komponenty a súčasti s dlhou životnosťou robia z tejto robotickej kosačky spoľahlivého sprievodcu a pomocníka pri každodennej údržbe trávnika. Vďaka jednoduchej inštalácii vo Vašej záhrade a jednoduchej obsluhe prostredníctvom displeja udržiava robotická kosačka Váš trávnik, kedy a kde chcete.


Technické detaily robotickej kosačky Robolinho® 4100 I

Inteligentná údržba záhrady a Smart Gardening patria pri Robolinho® 4100 I do súčasnosti: vďaka už nainštalovanému hardvéru je bez problémov možné jednoduché napojenie na inTOUCH App. Lítium-iónový akumulátor kosačky Robolinho® 4100 I s dlhou životnosťou sa stará o tichú prevádzku bez emisií, takže robotická kosačka môže byť v prevádzke aj počas sviatkov alebo v noci. Vďaka svojej dômyselnej technológii pohybu a šírke záberu 32 cm udržiava Robolinho® 4100 I veľmi efektívne trávniky s plochou až do 2 000 m². Ani prekážky, ako napríklad stromy, alebo stúpania až do 35 percent nie sú pre túto robotickú kosačku problém. Výšku kosenia možno nastaviť plynule, elektricky medzi 30 mm a 60 mm, takže výšku Vášho trávnika môžete prispôsobiť Vašim osobným potrebám. Vďaka systému DCS (Double-Cut-System) s dvojitým nožom, ktorý vyvinula firma AL-KO, sa dosiahne perfektný vzhľad pokoseného trávnika a padajúce kúsky pokosenej trávy ošetria trávnik ako biologické hnojivo. Likvidácia pokosenej trávy odpadá. Pomocou možnej druhej základnej stanice možno spracovávať aj ďalšiu plochu. Integrovaná technológia senzorov ponúka maximálnu bezpečnosť, tak pre ľudí a pre zvieratá, ako aj pre robotickú kosačku. Robotická kosačka je vybavená dažďovým senzorom a má 9 ľubovoľne voliteľných vstupných bodov.


Upozornenie: pri kúpe našich robotických kosačiek solo by AL-KO nie sú súčasťou dodávky ani kolíky do zeme, ani ohraničujúci kábel.

Robolinho® 4100 I – kúpiť a alternatívy

Kúpte si robotickú kosačku Robolinho® 4100 I jednoducho v našom e-shope alebo nájdite predajcu vo Vašej blízkosti. Je možná kompletná inštalácia prostredníctvom nášho odborného predajcu. Robolinho® 4100 I je ekologický pomocník na údržbu Vášho trávnika. Máte trávnik s plochou až do 1 200 m²? Potom Vám odporúčame solo by AL-KO Robolinho® 3100.


Naše výhody pre Vás

Prepojenie so Smart Garden: s novými modelmi Robolinho®, ktoré sú schopné využívať aplikácie, je možná inteligentná údržba záhrady a Smart Garden je realitou. Vďaka prepojeniu cez innogy-Gateway máte problém výberu, pretože naše robotické kosačky sa dajú obsluhovať prostredníctvom innogy SmartHome ako aj AL-KO inTOUCH.

Naša dvojročná záruka výrobcu sa vzťahuje aj na akumulátortohto stroja. Dátum nákupu: od 01.06.2017.

Prémiový dodací servis AL-KO: Naša séria Robolinho® je dodávaná prostredníctvom našich stacionárnych regionálnych odborných predajcov. Náš prémiový dodací servis zahŕňa dodávku zmontovaného produktu až do Vašej záhrady, ako aj poučenie o obsluhe stroja pripraveného na prevádzku. > weiterlesen

Inštalačný servis robotických kosačiek AL-KO:majiteľom našich robotických kosačiek Robolinho® ponúkame kompletný balík služieb: za výhodnú paušálnu cenu nainštaluje záhradný expert AL-KO robotickú kosačku vo Vašej záhrade. Tak nemusíte ako zákazník vynaložiť žiadnu námahua môžete si ihneď po kúpe robotickej kosačky užívať Váš novo získaný voľný čas. > weiterlesen

Prenájom robotickej kosačky AL-KO namiesto kúpy:prenajmite si jednoducho jednu z našich robotických kosačiek Robolinho® už od 39 € na mesiac (vrát. inštalácie a noža v paušáli) a relaxujte,kým Robolinho® vo Vašej záhrade kosí. > weiterlesen

"""
ALK127479