Robotická kosačka solo by AL-KO Robolinho® 1100 I
  • Robotická kosačka solo by AL-KO Robolinho® 1100 I

Robotická kosačka solo by AL-KO Robolinho® 1100 I

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Kosí plne aicky plochy až do 700 m²
  • Bezpečnostné senzory chránia pred poranením a krádežou
  • Jednoduchá inštalácia a obsluha
  • K dispozícii hardvér pre napojenie na inTOUCH-App
  • Veľká šírka záberu a stúpavosť

Robolinho® 1100 I udržiava Váš trávnik spoľahlivo a plne aicky. Vďaka dômyselnej technike a komponentom s dlhou životnosťou je táto robotická kosačka ideálny partner pre Vašu záhradu.


Kosiaci zázrak s prepojením na Smart Garden – robotická kosačka Robolinho® 1100 I

Extrémne efektívne a potichu: tak robí svoju prácu robotická kosačka Robolinho® 1100 I. Vyvinutá v Nemecku, vyrobená v Rakúsku, vybavená komponentmi s dlhou životnosťou a dômyselnou technikou: tým garantujeme, že bude vždy vyhovovať najvyšším nárokom na kvalitu. Robolinho® 1100 I je spoľahlivý pomocník pre stredne veľké záhrady a kosí ich vďaka jedinečným, inteligentným nastaveniam prostredníctvom displeja plne aicky: a síce, kedy a kde chcete.


Technické detaily robotickej kosačky Robolinho® 1100 I

Inteligentná údržba záhrady a Smart Gardening patria pri Robolinho® 1100 I do súčasnosti: vďaka už nainštalovanému hardvéru je bez problémov možné jednoduché napojenie na inTOUCH App. Lítium-iónový akumulátor kosačky Robolinho® 1100 I sa stará o tichú prevádzku bez emisií, takže robotická kosačka môže byť v prevádzke aj počas sviatkov alebo v noci. Vďaka svojej dômyselnej technológii pohybu a šírke záberu 28 cm udržiava Robolinho® 1100 I veľmi efektívne trávniky s plochou až do 700 m². Ani prekážky, ako napríklad stromy, alebo stúpania až do 35 percent nie sú pre túto robotickú kosačku problém.
Výšku kosenia možno nastaviť plynule medzi 30 mm a 60 mm, takže výšku Vášho trávnika môžete prispôsobiť Vašim osobným potrebám. Vďaka systému DCS (Double-Cut-System) s dvojitým nožom, ktorý vyvinula firma AL-KO, sa dosiahne perfektný vzhľad pokoseného trávnika a padajúce kúsky pokosenej trávy ošetria trávnik ako biologické hnojivo. Likvidácia pokosenej trávy odpadá. Integrovaná technológia senzorov ponúka maximálnu bezpečnosť, tak pre ľudí a pre zvieratá, ako aj pre robotickú kosačku.


Upozornenie: pri kúpe našich robotických kosačiek solo by AL-KO nie sú súčasťou dodávky ani kolíky do zeme, ani ohraničujúci kábel.

Robolinho® 1100 I – kúpiť a alternatívy

Kúpte si robotickú kosačku Robolinho® 1100 I jednoducho v našom e-shope alebo nájdite predajcu vo Vašej blízkosti. Je možná kompletná inštalácia prostredníctvom našich vybraných odborných predajcov. Robolinho® 1100 I je efektívny pomocník na údržbu Vášho trávnika. Máte trávnik s plochou až do 1 200 m² alebo by ste chceli robotickú kosačku s dažďovým senzorom? Potom Vám odporúčame solo by AL-KO Robolinho® 3100 I.


Naše výhody pre Vás

Prepojenie so Smart Garden: s novými modelmi Robolinho®, ktoré sú schopné využívať aplikácie, je možná inteligentná údržba záhrady a Smart Garden je realitou. Vďaka prepojeniu cez innogy-Gateway máte problém výberu, pretože naše robotické kosačky sa dajú obsluhovať prostredníctvom innogy SmartHome ako aj AL-KO inTOUCH.

Naša dvojročná záruka výrobcu sa vzťahuje aj na akumulátor tohto stroja. Dátum nákupu: od 01.06.2017.

Prémiový dodací servis AL-KO: Naša séria Robolinho® je dodávaná prostredníctvom našich stacionárnych regionálnych odborných predajcov. Náš prémiový dodací servis zahŕňa dodávku zmontovaného produktu až do Vašej záhrady, ako aj poučenie o obsluhe stroja pripraveného na prevádzku. > weiterlesen

Inštalačný servis robotických kosačiek AL-KO:majiteľom našich robotických kosačiek Robolinho® ponúkame kompletný balík služieb: za výhodnú paušálnu cenu nainštaluje záhradný expert AL-KO robotickú kosačku vo Vašej záhrade. Tak nemusíte ako zákazník vynaložiť žiadnu námahu a môžete si ihneď po kúpe robotickej kosačky užívať Váš novo získaný voľný čas. > weiterlesen

Prenájom robotickej kosačky AL-KO namiesto kúpy:prenajmite si jednoducho jednu z našich robotických kosačiek Robolinho® už od 39 € na mesiac (vrát. inštalácie a noža v paušáli) a relaxujte,kým Robolinho® vo Vašej záhrade kosí. > weiterlesen

"""
ALK127477