FM 13-90.6 HD 2WD ( bez príslušenstva )
  • FM 13-90.6 HD 2WD ( bez príslušenstva )

FM 13-90.6 HD 2WD ( bez príslušenstva )

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Plynulá regulácia rýchlosti vďaka hydrostatickému pohonu
  • Robustné komponenty a extrémne stabilný rám pre dlhú životnosť
  • Ergonomicky usporiadané ovládacie prvky
  • Pohodlné, nastaviteľné sedadlo pre veľký komfort
  • Veľká všestrannosť vďaka prídavným komponentom

Nosiče strojov od AL-KO splnia každé želanie: je jedno, či ide o kosenie, odhŕňanie snehu alebo zametanie ulice, s traktormi od AL-KO urobíte všetky úlohy.


Čelné kosiace zariadenie/ nosič strojov FC 13-90.6 HD 2WD solo by AL-KO

Všestrannosť a kompaktnosť sú hlavnými devízami tohto nosiča strojov/čelného kosiaceho zariadenia: kosiť trávnik, odhŕňať sneh alebo zametať ulicu – to všetko ponúka nosič strojov solo by AL-KO vrátane svojho príslušenstva, ktoré sa dá doobjednať. Stroj boduje aj svojou obratnosťou, maximálne priaznivou pre užívateľa, svojou kompaktnou a robustnou konštrukciou, ako aj rýchlou prestaviteľnosťou prídavných komponentov. Okrem toho presviedča najvyššou kvalitou, rovnako čo sa týka materiálov, ako aj komfortu. Pretože nosič strojov sa skladá výlučne z veľmi kvalitných a extrémne robustných komponentov s dlhou životnosťou a vyvíja i vyrába sa v Nemecku.
Nosič strojov je modulárny základný stroj na použitie s rôznymi prídavnými komponentmi, ako sú čelné kosiace zariadenie, zametacie zariadenie a snehová radlica. V kombinácii s 90 cm širokým čelným kosiacim zariadením (2 nože) je nosič strojov ideálny napríklad na mulčovanie na väčších plochách. Kvôli čisteniu, údržbe a uskladneniu sa dá kosiace zariadenie pohodlne vyklopiť nahor, jednoducho a rýchlo vyberateľná klinová vložka kosiaceho zariadenia navyše umožňuje kosenie vysokej trávy, keďže pokosený materiál sa čisto ukladá dozadu.


Technické detaily čelného kosiaceho zariadenia/ nosiča strojov FC 13-90.6 HD 2WD solo by AL-KO

Efektívne spracovanie veľkých trávnatých plôch umožňuje šírka záberu 90 cm ako aj veľká obratnosť (okruh kosenia 95 cm), vyplývajúca z kompaktnej konštrukcie. Nosič strojov je poháňaný 7,4 kW motorom Briggs&Stratton, ktorý dodáva energiu aj pohonu predných kolies. Prevodovka je vybavená hydrostatom , vďaka čomu je možná plynulá regulácia rýchlosti. Výšku kosenia možno nastaviť v 4 polohách od 30 mm do 90 mm. Nízka a bezbariérová nástupná plocha, ľahko dostupná nádrž s ukazovateľom stavu naplnenia, dobre uchopiteľný volant a ergonomické, nastaviteľné sedadlo pre uvoľnenosť pri práci, to sú ďalšie výhody, ktorými sa toto čelné kosiace zariadenie vyznačuje. Kvôli čisteniu, údržbe a uskladneniu sa dajú prídavné komponenty ako kosiace zariadenie pohodlne vyklopiť nahor. 15“ kolesá sa postarajú o dobrý postup vpred v každom teréne.


Čelné kosiace zariadenie/ nosič strojov FC 13-90.6 HD 2WD solo by AL-KO – kúpiť & alternatívy

S rôznymi prídavnými komponentmi Vám toto čelné kosiace zariadenie/ nosič strojov ponúka všestranné možnosti použitia. Kúpte si teraz tento stroj pohodlne z domu v našom e-shope a dajte si ho v rámci nášho prémiového dodacieho servisu zdarma doručiť až do záhrady prostredníctvom jedného z našich odborných predajcov.
Ak potrebujete nosič strojov s pohonom všetkých kolies, odporúčame Vám FC 13-90.6 HD 4WD solo by AL-KO.


Naše výhody pre Vás

Prémiový dodací systém AL-KO: naše produkty solo by AL-KO sú dodávané prostredníctvom našich stacionárnych regionálnych odborných predajcov. Náš prémiový dodací systém zahŕňa dodanie zmontovaného produktu až do Vašej záhrady, ako aj poučenie o obsluhe stroja pripraveného na prevádzku. > weiterlesen

"""
ALK127381