Elektrický vyžínač AL-KO GTE 550 Premium
  • Elektrický vyžínač AL-KO GTE 550 Premium

Elektrický vyžínač AL-KO GTE 550 Premium

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Silný 550 W elektromotor na kosenie bez emisií
  • Precízna práca s otočnou hlavicou s nastavením sklonu
  • Bezpečná manipulácia vďaka perfektnej vyváženosti
  • Pohodlná obsluha s nastaviteľnou rukoväťou a Tipp-aikou
  • Tichá práca v obytných oblastiach v každom dennom čase

Vyžínanie šetrné voči človeku i životnému prostrediu: tiché a bez emisií s elektrickými vyžínačmi AL-KO, všestrannými precíznymi nástrojmi v kategórii kosenie trávy, pre všetky okraje trávnika a kúty.


AL-KO GTE 550 Premium - - riešenie pre náročných milovníkov záhrad

Flexibilný, robustný a taký silný, ako si želáte: AL-KO GTE 550E E Premium poskytuje perfektné výsledky kosenia v osvedčenej kvalite AL-KO. Tento „ veľký“ elektrický vyžínač od AL-KO robí svoju prácu v domácich záhradách bez emisií a ticho. Silný elektromotor a ergonomická teleskopická hliníková tyč s optimálne vyváženou hmotnosťou, ako aj s hlavnou a nastaviteľnou prídavnou rukoväťou, veľmi uľahčujú manipuláciu. Špecifikom je flexibilná otočná rezná hlavica s nastaviteľným sklonom na precízne vyžínanie.


Technické detaily AL-KO GTE 550 Premium

S 550 Watt elektromotorom, ergonomickou teleskopickou hliníkovou tyčou, ako aj s hlavnou a nastaviteľnou prídavnou rukoväťou je AL-KO GTE 550 efektívny, robustný a ľahko ovládateľný pomocník pre Vašu prácu v záhrade.
Flexibilná strunová hlavica, otočná o 180 stupňov a s nastaviteľným sklonom, so šírkou záberu 30 cm a chránič rastlín robia tento stroj ideálnym na precízne vyžínanie na okrajoch trávnika, pod kríkmi, lavičkami a popri stenách. AL-KO GTE 550 Premium s 550 Watt elektromotorom urobí rovnako dobrú službu pri efektívnom dočisťovaní dlhších úsekov alebo malých plôch trávnika.
Pomocou Tipp-aiky bez námahy nastavíte optimálnu dĺžku struny počas práce tak, že jednoducho klepnete hlavicou vyžínača o zem. Flexibilná vďaka otočnej rukoväti a vodiacemu koliesku.
Vaša veľká voľnosť: tento elektrický vyžínač od AL-KO je špičkový stroj pre náročných majiteľov záhrad. Vďaka maximálne tichému pohonu zostanú Vaši susedia nerušení – a Vy vyžínate v ktoromkoľvek dennom čase, nezávisle od povinného dodržiavania pokoja.


AL-KO GTE 550 Premium – kúpiť & alternatívy

AL-KO GTE 550 Premium môžete kúpiť v našom e-shope alebo u odborného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte silný a robustný, flexibilný ako aj veľmi precízny elektrický vyžínač.
Ak potrebujete mimoriadne ľahký a šikovný elektrický vyžínač pre malé, členité miesta, odporúčame Vám AL-KO GTE 350. Na prácu v sťažených podmienkach s vysokou trávou, kríkmi alebo vetvovím sú vhodné elektrické motorové kosy AL-KO BC 1000 E a BC 1200 E.

ALK112926