Elektrický vyžínač AL-KO GTE 350 Classic
  • Elektrický vyžínač AL-KO GTE 350 Classic

Elektrický vyžínač AL-KO GTE 350 Classic

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • 350 W elektromotor s pokojným chodom na vyžínanie bez emisií
  • Robustný a ľahký vďaka teleskopickej hliníkovej tyči
  • Bezpečná manipulácia vďaka perfektnej vyváženosti
  • Pohodlná obsluha s nastaviteľnou rukoväťou a Tipp-automatikou
  • Tiché kosenie v obytných oblastiach v každom dennom čase

Vyžínanie šetrné voči človeku i životnému prostrediu: tiché a bez emisií s elektrickými vyžínačmi AL-KO, všestrannými precíznymi nástrojmi v kategórii kosenie trávy, pre všetky okraje trávnika a kúty.


AL-KO GTE 350 Classic – osvedčený pomocník pre začínajúcich

Ľahký, šikovný a taký robustný, ako si želáte: AL-KO GTE 350 poskytuje perfektné výsledky kosenia v osvedčenej kvalite AL-KO. Tento „ malý“ elektrický vyžínač od AL-KO robí svoju prácu v domácich záhradách bez emisií a ticho. Nízka hmotnosť, optimálne rozložená prostredníctvom ergonomickej teleskopickej hliníkovej tyče a hlavná a nastaviteľná prídavná rukoväť veľmi uľahčujú manipuláciu.


Technické detaily vyžínača AL-KO GTE 350 Classic

< p>S ergonomickou teleskopickou hliníkovou tyčou s hmotnosťou iba 2,3 kg a chráničom rastlín na ochranu susediacich rastlín a bezproblémové dodržanie odstupu od stien domu a múrov, je AL-KO GTE 350 mobilný, ľahko ovládateľný pomocník pre Vašu prácu v záhrade.
Silný motor spoľahlivo vykonáva svoju prácu.
Pomocou Tipp-automatiky bez námahy nastavíte optimálnu dĺžku struny počas práce tak, že jednoducho klepnete hlavicou vyžínača o zem.
Vaša veľká voľnosť: tento kompaktný elektrický vyžínač od AL-KO je klasika pre hobby-záhradníkov a začínajúcich. Vďaka maximálne tichému pohonu zostanú Vaši susedia nerušení – a Vy vyžínate v ktoromkoľvek dennom čase, nezávisle od povinného dodržiavania pokoja.

AL-KO GTE 350 Classic – kúpiť & alternatívy

AL-KO GTE 350 môžete kúpiť v našom e-shope alebo u odborného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte mimoriadne ľahký a šikovný elektrický vyžínač.
Ak potrebujete elektrický vyžínač pre väčšie plochy alebo ťažko prístupné miesta, odporúčame Vám AL-KO GTE 450 alebo 550 prípadne elektrické motorové kosy AL-KO BC 1000 E a BC 1200 E.

ALK112928