Benzínový prevzdušňovač AL-KO Combi Care 38 P Comfort s košom
  • Benzínový prevzdušňovač AL-KO Combi Care 38 P Comfort s košom

Benzínový prevzdušňovač AL-KO Combi Care 38 P Comfort s košom

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Prevádzka nezávislá od elektrickej siete, bez kábla, a preto flexibilné použitie
  • Silný 1,3 kW benzínový motor
  • Veľká pracovná šírka pre časovo úspornú vertikutáciu
  • Perfektná ergonómia – nastavenie rukoväte zafixovaním na telese
  • Vrátane stabilného vertikutačného valca, prevzdušňovacieho valca a veľkého zberného vaku

Benzínový vertikutátor AL-KO Combi Care 38 P Comfort Vás podporí pri údržbe Vašich trávnatých plôch. Pri bezkáblovom použití poskytuje tú najvyššiu obratnosť a nezávislosť – a je ideálnym partnerom pre trávnaté plochy do 1 200 m².


Benzínový vertikutátor AL-KO Combi Care 38 P Comfort

S benzínovým vertikutátorom AL-KO Combi Care 38 P Comfort môžete vo Vašej domácej záhrade pracovať rýchlo a efektívne – bez kábla a bez času potrebného na nabíjanie akumulátora. Vzhľadom na robustnú konštrukciu a obratnosť sa tento stroj vynikajúco hodí do takmer všetkých záhrad – aj na veľké a odľahlé plochy, kde dĺžka kábla nepostačuje alebo v blízkosti nie je zásuvka. Výška držadla sa dá niekoľkými pohybmi rúk nastaviť podľa Vašich osobných potrieb, vďaka čomu pracujete bez únavy a ergonomicky. Funkcia 3INONE: vertikutácia, prevzdušňovanie a zbieranie. Dodajte Vášmu trávniku zase vzduch na dýchanie a možnosť dobre prijímať výživné látky.


Technické detaily benzínového vertikutátora AL-KO Combi Care 38 P Comfort

Benzínový vertikutátor AL-KO Combi Care 38 P Comfort je poháňaný benzínovým motorom s výkonom 1,3 kW, ktorý možno použiť nezávisle od dĺžky kábla alebo prevádzkového intervalu akumulátora aj vo väčších záhradách a na odľahlých plochách. Vďaka tomu možno benzínový vertikutátor používať veľmi flexibilne a na vzdialenejších plochách jednoducho doplniť palivo na mieste.
Pri veľkej pracovnej šírke 38 cm a stále ešte kompaktnej konštrukcii zaručuje vertikutátor príjemnú prácu a rýchly postup práce aj na väčších trávnatých plochách. Pracovnú hĺbku možno nastaviť centrálne v 5 krokoch. Vertikutačný valec má 14 robustných oceľových nožov, ktoré benzínovému vertikutátoru AL-KO Combi Care 38 P Comfort zabezpečujú dlhú životnosť. Mach, burina a trávna plsť sa odstraňujú natrvalo.
V prípade potreby možno niekoľkými pohybmi rúk zameniť vertikutačný valec za prevzdušňovací valec s efektívnymi oceľovými pružinovými zubami , vďaka čomu môžete Váš trávnik jedným strojom nielen vertikutovať, ale ešte aj prevzdušňovať. All inclusive: prevzdušňovací valec a 55 l tkaninový zberný vak sú súčasťou dodávky.
Hodný odporúčania: model 38 P od AL-KO je víťazom porovnávacieho testu vertikutátorov 2018 poradenského portálu http://www.vergleich.org/vertikutierer/ a je odporúčaný bez výhrad kvôli svojej veľkej pracovnej šírke, optimálnemu výkonu motora a svojej nízkej hmotnosti, ktorá zaručuje prácu mimoriadne šetrnú k pôde.


Benzínový vertikutátor AL-KO Combi Care 38 P Comfort – kúpiť & alternatívy

Benzínový vertikutátor AL-KO Combi Care 38 P Comfort môžete kúpiť pohodlne z domu v našom e-shope. Alternatívne ho prirodzene môžete kúpiť aj u niektorého z našich odborných predajcov AL-KO.
Ak potrebujete vertikutátor pre menšie plochy, odporúčame Vám akumulátorový vertikutátor AL-KO SF 4036. Stredne veľké záhrady, v ktorých je k dispozícii elektrická sieť, zvládnu aj elektrické vertikutátory viazané na elektrický kábel od modelu 32.5 VE Classic.
Pri modeli 38 P Comfort je zberný vak s objemom 55 l, ako aj prevzdušňovací valec súčasťou dodávky.

ALK112799