Benzínový krovinorez solo by AL-KO 118 B
  • Benzínový krovinorez solo by AL-KO 118 B

Benzínový krovinorez solo by AL-KO 118 B

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Ľahká, šikovná motorová kosa s veľkou rezervou sily
  • 2-taktný motor s Easy start a odstredivou spojkou
  • Bezpečné, precízne a neunavujúce vedenie vďaka jednoducho nastaviteľnému držadlu typu „bike“ a pohodlnému nosnému popruhu s ochranou bokov
  • Cievka so strunou s aickým nastavovaním (Tipp-aika) a robustný kovový trojzubec v dodávke
  • Ideálna na dočistenie od vysokej trávy a ľahkej húštiny

Perfektné výsledky kosenia pre náročných majiteľov záhrad a hobby-záhradníkov. To je charakteristické pre benzínové krovinorezy kosy solo by AL-KO, naše robustné, enormne silné a všestranné špičkové stroje v kategórii kosenie trávy.


solo by AL-KO 118 B – Váš silný pomocník s držadlom typu „bike“ a nosným popruhom

Kosiť nezávisle, obsluhovať efektívne a jednoducho: benzínový motorový krovinorez solo by AL-KO 118 B presviedča ako silný a kompaktný perfektnými výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite solo by AL-KO.
Vďaka nízkej hmotnosti, systému Easy-Start, odstredivej spojke, ľahkej manipulácii s držadlom typu „bike“ s integrovanými ovládacími prvkami, nosnému popruhu šetriacemu pri práci chrbát, ako aj vďaka optimálnej vyváženosti stroja, je možný hladký priebeh prevádzky v prirodzenom pracovnom postoji. Navyše údržba stroja je ľahká a zámena dvoch priložených rezných hlavíc – robustného kovového trojzubca a strunovej hlavice ( šírka záberu 25 resp. 41 cm) – ide rýchlo od ruky.
S trochu silnejším motorom a väčšou palivovou nádržou v porovnaní s menšou 116, je solo by AL-KO 118 B Váš obratný a efektívny pomocník aj pre stálu prevádzku. Jeho špecializáciou je kosenie a čistenie od nechceného krovia a razantný postup v redšej húštine, na veľkých plochách alebo dlhších úsekoch.
Vďaka profesionálnej vybavenosti držadlom typu „bike“ a nosným popruhom sa Vám bude dariť viesť 118 B aj pri dlhšom kosení jednoducho a bezpečne.


Technické detaily solo by AL-KO 118 B

Pri tejto šikovnej motorovej kose, vážiacej iba 7,2 kg, budete profitovať z 0,9 kW 2-taktného motora (32,6 cm3) najnovšej generácie s rýchlym štartom, z robustnej konštrukcie, komfortných ovládacích prvkov ako pri veľkých strojoch, ako aj z všestrannosti a ľahkej údržby typickej pre všetky stroje solo by AL-KO.
Vďaka pohodlnému a bezpečnému vedeniu stroja pomocou ergonomického držadla typu „bike“ s integrovanými, dobre prístupnými ovládacími prvkami, ako aj vďaka optimálnej vyváženosti a stabilite stroja (hrubostenná hliníková tyč) budete vykonávať aj dlhšie trvajúce kosenie a dočisťovanie na trávniku, v húštine alebo v redšom kroví bez námahy v správnom postoji. Nosný popruh s ochranou bokov Vám navyše poskytne výrazné odľahčenie v priebehu práce, zvýšený komfort nosenia a podporu pri bezpečnom zaobchádzaní s motorovou kosou.
Táto obratná motorová kosa Vám ponúka vysokú flexibilitu použitia, pretože súčasťou dodávky sú dve rezné hlavice: nadstavec s robustným 25 cm kovovým trojzubcom a veľká šetrná strunová hlavicu so šírkou záberu 41 cm. Pri nej využijete Tipp-aiku, aby ste bez námahy nastavovali optimálnu dĺžku struny počas prevádzky (hlavicou vyžínača jednoducho klepnete o zem).
Efektívne kosenie na všetkých plochách. Nezávislé od času potrebného na nabitie akumulátora, dĺžky káblov a spleti káblov – Vaše plus na veľkých plochách trávnika a obzvlášť na voľnom priestranstve.
Poznámka: údaje o veľkosti plochy sa môžu líšiť v závislosti od charakteru koseného materiálu (výška trávy, hustota trávy, stupeň vlhkosti, atď.).


solo by AL-KO 118 B – kúpiť & alternatívy

solo by AL-KO 118 B môžete kúpiť v našom e-shope alebo u odborného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte ľahký, šikovný benzínový krovinorez s veľkým komfortom obsluhy pre Vašu záhradu alebo väčšie plochy. Na prípravu benzínovej zmesi odporúčame samomiešací olej so zníženou dymivosťou – univerzálny olej pre 2-taktné motory AL-KO (Art. 112896).
Ak hľadáte cenovo výhodný základný model , odporúčame Vám solo by AL-KO 116. Ešte väčší výkon motora pri nízkych vibráciách ponúkajú modely 130 H, 132 a 141. Náš multitalent 5-in-1 s vymeniteľnými nástrojmi je solo by AL-KO 107 L-S.


Naše výhody pre Vás

Prémiový dodací systém AL-KO: naše produkty solo by AL-KO sú dodávané prostredníctvom našich stacionárnych regionálnych odborných predajcov. Náš prémiový dodací systém zahŕňa dodanie zmontovaného produktu až do Vašej záhrady, ako aj poučenie o obsluhe stroja pripraveného na prevádzku. > weiterlesen

"""
ALK127152