Benzínový krovinorez BC 225 L Classic
  • Benzínový krovinorez BC 225 L Classic

Benzínový krovinorez BC 225 L Classic

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Ľahká, šikovná motorová kosa na nezávislú prácu
  • 2-taktný motor s ľahkým štartom pomocou lanka
  • Bezpečné, príjemné vedenie vďaka oblúkovému držadlu s dorazom (Loop)
  • Pohodlné nastavovanie struny pomocou Tipp-automatiky
  • Ideálny na čistenie od krovia a trávy, ako aj na kosenie popri múroch, plotoch a iných prekážkach

Výkonné kosenie pri bezpečnom vedení a nízkej hmotnosti. To je charakteristické pre základné modely medzi benzínovými motorovými kosami AL-KO, naše šikovné kompaktné produkty v v kategórii kosenie trávy.


Motorová kosa AL-KO BC 225 L – na pohodlné, nezávislé kosenie

Kosiť nezávisle, kde chcete: AL-KO BC 225 L presviedča efektívnymi výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite AL-KO. Tento základný model medzi benzínovými motorovými kosami so šírkou záberu 41 cm (struna) robí svoju prácu vo väčších záhradách, na lúkach, vo svahoch a na nepravidelných častiach Vášho pozemku bez kábla a času potrebného na nabitie akumulátora. Pracujte s touto motorovou kosou tam, kde Vaša kosačka naráža na svoje limity.
Nízka hmotnosť, nastaviteľné, príjemne tvarované oblúkové prídavné držadlo (držadlo typu L/Loop) a pohodlná Tipp-automatika pre vždy optimálnu dĺžku struny zaručujú bezpečnú a jednoduchú manipuláciu s kosou.


Technické detaily AL-KO BC 225 L

S touto motorovou kosou s 0,7 kW 2-taktným motorom najnovšej generácie s ľahkým štartom disponujete silným pomocníkom, ktorý budete aj ako začiatočník alebo hobby- záhradník obsluhovať ľahko a bezpečne. Vďaka jeho sile si poradíte v každom teréne – či už na veľkých plochách trávnika, vo vysokej tráve, pri živých plotoch alebo v kroví.
Veľká strunová hlavica so šírkou záberu 41 cm, nízka hmotnosť iba 5,5 kg a jednoduchá manipulácia s ergonomickým príjemným mäkkým držadlom zaručujú efektívnu prácu a rýchle výsledky kosenia na ploche ako aj popri plotoch a múroch. Pomocou Tipp-automatiky ľahko nastavíte optimálnu dĺžku struny počas kosenia tak, že jednoducho klepnete hlavicou vyžínača o zem.
Nezávislosť od času potrebného na nabitie akumulátora a od spleti káblov – Vaše plus na trávnikoch a na odľahlých plochách.
Pre Vašu bezpečnosť : aj keď má BC 225 L benzínový motor, môžu s ním aj hobby- záhradníci a začiatočníci vďaka jeho ergonomickej konštrukcii, optimálnemu rozloženiu hmotnosti a pohodlným držadlám ľahko manipulovať.
Poznámka: údaje o veľkosti plochy sa môžu líšiť v závislosti od charakteru koseného materiálu (výška trávy, hustota trávy, stupeň vlhkosti, atď.).


AL-KO BC 225 L – kúpiť & alternatívy

AL-KO BC 225 L môžete kúpiť v našom e-shope alebo u odborného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte ľahkú a šikovnú benzínovú motorovú kosu s reznou strunou pre Vašu záhradu alebo väčšie plochy. Na prípravu benzínovej zmesi odporúčame samomiešací olej so zníženou dymivosťou – univerzálny olej pre 2-taktné motory AL-KO (Art. 112896).
Ak hľadáte motorovú kosu s kovovým trojzubcom pre presnú prácu a tiež pre miesta s nepoddajnými rastlinami, odporúčame Vám AL-KO BC 225 B. Ak je potrebný vyšší výkon pre väčšie plochy a náročný terén, sú veľmi vhodné benzínové motorové kosy AL-KO radu Comfort a Premium. Na veľmi precíznu prácu na jemných okrajoch trávnika a v malých, členitých záhradách sa vyplatí pozrieť si modely vyžínačov AL-KO.

ALK113252