Benzínový krovinorez AL-KO BC 4125 II-S Comfort
  • Benzínový krovinorez AL-KO BC 4125 II-S Comfort

Benzínový krovinorez AL-KO BC 4125 II-S Comfort

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Všestranná motorová kosa pre nezávislú prácu
  • 2-taktný motor s ľahkým štartom pomocou lanka
  • Kovový chránič nádrže pre vysokú bezpečnosť & dlhú životnosť; jednoduchá preprava a uskladnenie vďaka rozložiteľnej tyči.
  • Bezpečné, príjemné vedenie vďaka nastaviteľnej rukoväti „bike“ a nosnému popruhu s ochranou bokov
  • Cievka so strunou & robustný kovový trojzubec v dodávke

Perfektný postup pri bezpečnom vedení a extra ochrane. To je charakteristické pre benzínové motorové kosy AL-KO radu Comfort – našich flexibilných, silných, všestranných pomocníkov v kategórii kosenie trávy..


Benzínový krovinorez AL-KO BC 4125 II-S Comfort – flexibilné riešenie s extra bezpečnosťou

Kosiť nezávisle, kde chcete: AL-KO BC 4125 II-S presviedča efektívnymi výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite AL-KO. Benzínová motorová kosa so šírkou záberu podľa výberu 41 cm (rezná struna) alebo 25 cm (nôž) robí svoju prácu bez kábla a času potrebného na nabitie akumulátora vo väčších záhradách, na lúkach, vo svahoch a všade tam, kde nemôžete použiť svoju kosačku a kde je potrebné poriadne zabrať.
Aby ste mohli pracovať bezpečne a bez únavy, motorová kosa je vybavená držadlom typu „bike“, ktoré môžete nastaviť podľa Vašej telesnej výšky a Tipp-aikou pre vždy optimálnu dĺžku struny (okrem prevádzky s nožom). Váš nosný popruh s ochranou bokov Vám umožňuje nosiť BC 4125 II-S pohodlne aj pri dlhšom kosení a poskytuje Vám vysokú bezpečnosť.


Robustný kovový chránič nádrže garantuje dlhú životnosť a je extra príspevkom k ochrane životného prostredia.
Ďalším plusovým bodom variantu S je rozložiteľná tyč, ktorá zjednodušuje uskladnenie a prepravu stroja.

Technické detaily benzínového krovinorezu AL-KO BC 4125 II-S Comfort

S touto motorovou kosou s 0,9 kW 2-taktným motorom najnovšej generácie s ľahkým štartom disponujete silným vyžínačom, ktorý budete aj ako začiatočník alebo amatérsky záhradník obsluhovať pohodlne a bezpečne. Vďaka jeho sile si poradíte v každom teréne – či už na veľkých plochách trávnika, vo vysokej tráve, pri živých plotoch alebo v kroví.
Praktické: rozložiteľná tyč kosy Vám umožňuje priestorovo úsporné uskladnenie a jednoduchú prepravu.
Všestranná vďaka vymeniteľnej hlavici: šetrnú strunovú hlavicu so šírkou záberu 41 cm možno obratom ruky nahradiť priloženým 25 cm kovovým nožom – pre ľahký postup aj v ťažkom teréne! Jednoduchá manipulácia s ergonomicky tvarovaným držadlom typu „bike“, na ktorom sú všetky ovládacie prvky a nastaviteľným nosným popruhom zaručujú efektívnu prácu a rýchle výsledky kosenia na ploche ako aj popri plotoch a múroch. Pomocou Tipp-aiky ľahko nastavíte optimálnu dĺžku struny počas kosenia tak, že jednoducho klepnete hlavicou vyžínača o zem (pri prevádzke s nožom nie).
Nezávislosť od času potrebného na nabitie akumulátora a od spleti káblov – Vaše plus na trávnikoch s veľkou plochou a na odľahlých plochách.
Pre Vašu bezpečnosť a pre životné prostredie: aj keď má BC 4125 II-S silný benzínový motor, môžu ho práve hobby-záhradníci a začiatočníci vďaka ergonomickej konštrukcii, optimálnemu rozloženiu hmotnosti a jeho pohodlným držadlám a nosným prvkom ovládať ľahko a bezpečne. Stabilný kovový chránič nádrže s dlhou životnosťou chráni pred poškodeniami a spoľahlivo zabraňuje vytečeniu benzínu.
Poznámka: údaje o veľkosti plochy sa môžu líšiť v závislosti od charakteru koseného materiálu (výška trávy, hustota trávy, stupeň vlhkosti, atď.).


AL-KO BC 4125 II-S Comfort – kúpiť & alternatívy

AL-KO BC 4125 II-S môžete kúpiť v našom e-shope alebo u odborného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte všestrannú, komfortnú a rozložiteľnú benzínovú motorovú kosu s reznou strunou a kovovým nožom pre maximálnu flexibilitu v záhrade a pre väčšie plochy. Na výrobu benzínovej zmesi odporúčame samomiešací olej so zníženou dymivosťou – univerzálny olej pre 2-taktné motory AL-KO (Art. 112896).<
Ak však potrebujete veľmi ľahkú cenovú výhodnú motorovú kosu so strunovou hlavou, odporúčame Vám AL-KO BC 225 L z modelového radu Classic. A na veľmi precíznu prácu na jemných okrajoch trávnika a v malých, členitých záhradách sa vyplatí pozrieť si modely vyžínačov AL-KO.

ALK112941