Benzínová strunová kosačka BC 225 L-S
  • Benzínová strunová kosačka BC 225 L-S

Benzínová strunová kosačka BC 225 L-S

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Ľahká, šikovná motorová kosa na mobilnú prácu
  • 2-taktný motor s ľahkým štartom pomocou lanka
  • Bezpečné, príjemné vedenie vďaka uzavretému držadlu s dorazom (Loop)
  • Pohodlné nastavenie struny pomocou Tipp- automatiky, jednoduchá preprava a uskladnenie vďaka rozložiteľnej tyči
  • Ideálny na čistenie od krovia a trávy, ako aj na kosenie popri múroch, plotoch a iných prekážkach

Výkonné kosenie pri bezpečnom vedení a nízkej hmotnosti. To je charakteristické pre základné modely medzi benzínovými motorovými kosami AL-KO, naše šikovné kompaktné produkty v kategórii kosenie trávy.


Benzínová motorová kosa AL-KO BC 225 L-S – kompaktné riešenie na mobilné použitie

Kosiť nezávisle, kde chcete: AL-KO BC 225 L-S presviedča efektívnymi výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite AL-KO. Tento základný model medzi benzínovými motorovými kosami so šírkou záberu 41 cm (struna) robí svoju prácu vo väčších záhradách, na lúkach, vo svahoch a v nepravidelných častiach Vášho pozemku bez kábla a času potrebného na nabitie akumulátora. Pracujte s touto motorovou kosou tam, kde Vaša kosačka naráža na svoje limity. Nízka hmotnosť, nastaviteľné, príjemne tvarované oblúkové prídavné držadlo (držadlo typu L/Loop) a pohodlná Tipp automatika pre vždy optimálnu dĺžku struny zaručujú bezpečnú a jednoduchú manipuláciu s kosou.


Ďalším plusovým bodom pre Vašu nezávislosť je rozložiteľná tyč, ktorá veľmi zjednodušuje uskladnenie a prepravu stroja.

Technické detaily AL-KO BC 225 L-S

S touto motorovou kosou s 0,7 kW 2-taktným motorom najnovšej generácie s ľahkým štartom disponujete silným pomocníkom, ktorý budete aj ako začiatočník alebo hobby- záhradník obsluhovať ľahko a bezpečne. Vďaka jeho sile si poradíte v každom teréne – či už na veľkých plochách trávnika, vo vysokej tráve, pri živých plotoch alebo v kroví.
Veľká strunová hlavica so šírkou záberu 41 cm a nízka hmotnosť iba 5,5 kg a jednoduchá manipulácia s ergonomickým mäkkým držadlom zaručujú efektívnu prácu a rýchle výsledky kosenia na ploche ako aj popri plotoch a múroch. Pomocou Tipp-automatiky ľahko nastavíte optimálnu dĺžku struny počas kosenia tak, že jednoducho klepnete hlavicou vyžínača o zem.
Nezávislosť od času potrebného na nabitie akumulátora, dĺžky kábla a od spleti káblov – Vaše plus na veľkých trávnikoch a na odľahlých plochách. Stroj je pritom vhodný na prepravu v osobnom aute – vďaka rozložiteľnej hliníkovej tyči.
Pre Vašu bezpečnosť : aj keď má BC 225 L-S benzínový motor, môžu s ním aj hobby-záhradníci a začiatočníci vďaka jeho ergonomickej konštrukcii, optimálnemu rozloženiu hmotnosti a pohodlným držadlám ľahko manipulovať.


AL-KO BC 225 L-S – kúpiť & alternatívy

AL-KO BC 225 L-S môžete kúpiť v našom e-shope alebo u odborného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte ľahkú, šikovnú a rozložiteľnú benzínovú motorovú kosu s reznou strunou pre Vašu záhradu alebo väčšie plochy. Na prípravu benzínovej zmesi odporúčame samomiešací olej so zníženou dymivosťou – univerzálny olej pre 2-taktné motory AL-KO (Art. 112896).
Ak hľadáte motorovú kosu s kovovým trojzubcom pre presnú prácu a tiež pre miesta s nepoddajnými rastlinami, odporúčame Vám AL-KO BC 225 B. Ak je potrebný vyšší výkon pre väčšie plochy a náročný terén, sú veľmi vhodné benzínové motorové kosy AL-KO radu Comfort a Premium. Na veľmi precíznu prácu na jemných okrajoch trávnika a v malých, členitých záhradách sa vyplatí pozrieť si modely vyžínačov AL-KO.

ALK113618