AL-KO Robolinho® 700 E
  • AL-KO Robolinho® 700 E

AL-KO Robolinho® 700 E

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Kosí plne aicky plochy až do 700 m²
  • Bezpečnostné senzory chránia pred poranením a krádežou
  • Jednoduchá inštalácia a obsluha
  • Efektívny kosiaci nástroj s dvojitými nožmi
  • Vysoká obratnosť a nízka hmotnosť

Malá, kompaktná a agilná. Kosačka Robolinho® 700 E udržiava Vašu záhradu plne aicky. Vďaka inteligentným technológiám nielenže bude Váš trávnik spoľahlivo pokosený, ale Vy pri tom získate ešte aj veľa voľného času.


Kosiaci zázrak – robotická kosačka Robolinho® 700 E

Kosačka Robolinho® 700 E bola vyvinutá našimi inžiniermi v Nemecku, vyrábajú ju naši odborníci v Rakúsku – tým v AL-KO Gardentech zabezpečujeme pre našich zákazníkov garanciu tej najlepšej kvality. Komponenty s dlhou životnosťou a dômyselná technika robia z kosačky Robolinho® spoľahlivého sprievodcu a pomocníka pri každodennej údržbe trávnika vo Vašej záhrade. Inštalácia robotickej kosačky je maximálne jednoduchá, základná stanica je rýchlo pripravená. Náš dômyselný softvér a intuitívna obsluha cez displej Vám uľahčia údržbu trávnika a to všetko, kedy a kde chcete.


Technické detaily robotickej kosačky Robolinho® 700 E

Inteligentná údržba záhrady patrí pri Robolinho® 700 E do súčasnosti. Tichú prevádzku bez emisií zabezpečuje pri tejto robotickej kosačke tichý elektromotor so 60 dB, ktorý dostáva svoju energiu z lítium-iónového akumulátora s dlhou životnosťou a parametrami 2,25 Ah / 20 V. Vďaka tomu môže byť táto robotická kosačka od AL-KO v prevádzke bez problémov aj počas sviatkov alebo v noci. Špeciálne vyvinutá technológia pohybu v kombinácii so šírkou záberu 22 cm zabezpečuje efektívnu údržbu trávnikov s plochou až do 700 m². Pritom sa bez problémov zvládnu aj prekážky, ako stromy, alebo stúpania až do 45%.
Výšku kosenia možno nastaviť plynule medzi 25 mm a 55 mm, takže výšku Vášho trávnika môžete prispôsobiť Vašim osobným preferenciám. Vďaka systému DCS (Double-Cut-System) s dvojitým nožom, ktorý vyvinula firma AL-KO, sa dosiahne perfektný vzhľad pokoseného trávnika a pokosená tráva sa ešte v telese kosačky rozdrví a vráti na trávnik ako biologické hnojivo. Preto pri Robolinho® 700 E nemusíte pokosenú trávu likvidovať. Maximálnu bezpečnosť pre ľudí a zvieratá poskytuje spoľahlivá bezpečnostná technológia robotickej kosačky.


Upozornenie: pri kúpe našich robotických kosačiek solo by AL-KO nie sú súčasťou dodávky ani kolíky do zeme, ani ohraničujúci kábel.

Robolinho® 700 E – kúpiť a alternatívy

Kúpte si robotickú kosačku Robolinho® 700 E jednoducho v našom e-shope alebo nájdite predajcu vo Vašej blízkosti. Je možná kompletná inštalácia prostredníctvom nášho odborného predajcu. Robolinho® 700 E je ekologický pomocník na údržbu Vášho trávnika. Chceli by ste Vašu kosačku spojiť s aplikáciou Smart Gardening? Potom Vám odporúčame solo by AL-KO Robolinho® 700 I.


Naše výhody pre Vás

Naša dvojročná záruka výrobcu sa vzťahuje aj na akumulátortohto stroja. Dátum nákupu: od 01.06.2017.

Prémiový dodací servis AL-KO: Naša séria Robolinho® je dodávaná prostredníctvom našich stacionárnych regionálnych odborných predajcov. Náš prémiový dodací servis zahŕňa dodávku zmontovaného produktu až do Vašej záhrady, ako aj poučenie o obsluhe stroja pripraveného na prevádzku. > weiterlesen

Inštalačný servis robotických kosačiek AL-KO:majiteľom našich robotických kosačiek Robolinho® ponúkame kompletný balík služieb: za výhodnú paušálnu cenu nainštaluje záhradný expert AL-KO robotickú kosačku vo Vašej záhrade. Tak nemusíte ako zákazník vynaložiť žiadnu námahua môžete si ihneď po kúpe robotickej kosačky užívať Váš novo získaný voľný čas. > weiterlesen

Prenájom robotickej kosačky AL-KO namiesto kúpy:prenajmite si jednoducho jednu z našich robotických kosačiek Robolinho® už od 39 € na mesiac (vrát. inštalácie a noža v paušáli) a relaxujte, kým Robolinho® vo Vašej záhrade kosí. > weiterlesen

"""
ALK127446