Lištová kosačka solo 5001 R III
  • Lištová kosačka solo 5001 R III

Lištová kosačka solo 5001 R III

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Univerzálna výkonná 2,3 kW kosačka na trávu pre prírodné záhrady s rozlohou do 2500 m²
  • Na kosenie lúk, prírodných záhrad a hustých divých bylín / na zber krmovín
  • Široká, vysoko kvalitná žacia lišta ESM s dĺžkou 102 cm pre dlhú životnosť
  • Ľahké manévrovanie vďaka krátkemu rázvoru kolies, 1 prevodu dopredu a dozadu
  • Voliteľné príslušenstvo: snežný pluh, snehové reťaze

Efektívne a profesionálne spravujte veľké prírodné záhrady, ovocné sady, otvorené priestranstvá a kŕmne lúky. To je to, čo predstavuje sólová kosačka AL-KO - naše výkonné všestranné stroje s pohodlnými funkciami.


Lištová kosačka 5001 R III. Agilný profesionál pre prírodné záhrady a krmovinové lúky, vrátane žacej lišty 102 cm

Samohybná kosačka AL-KO 5001 R III kombinuje ako kompletné zariadenie, vrátane žacej lišty so šírkou 102 cm, všetko, čo je dôležité pre starostlivosť o prírodné záhrady, poľnohospodárske oblasti a produkciu krmovín: ekologicky šetrný rez pre prírodné oblasti, vysoký výkon, prenikanie hustý podrast a ľahké manévrovanie v akomkoľvek teréne a na akomkoľvek svahu vďaka krátkemu rázvoru kolies, veľkým širokým pneumatikám a silnému pohonu kolies s prevodom vpred a vzad.
Ergonomické rukoväte tlmiace vibrácie a nastaviteľná rukoväť, ktorú je možné prispôsobiť akejkoľvek veľkosti tela, ako aj pohon kolies, ktorý je možné podľa potreby zapínať a vypínať, zaručujú telesné a mimoriadne bezpečné vedenie kosačky.
Žacia lišta so šírkou rezu 102 cm, ktorá je súčasťou dodávky kompletného zariadenia, má pohon kosačky, ktorý je možné samostatne zapínať a vypínať - pre vašu bezpečnosť pri práci. Je vybavený špeciálne kaleným kvalitným nožom značky ESM - vyrobené v Nemecku.
Univerzálny všestranný stroj aj v zime: Žací lištu je možné v zime rýchlo a ľahko vymeniť pomocou snežného kotúča (obj. Č. 113267) a podľa potreby vybaviť snehovými reťazami (obj. Č. 112883) - pre spoľahlivé zúčtovacie služby v nepriaznivých podmienkach.
Nezávisle a extrémne pohyblivé, tyčová kosačka 5001 R III robí všetky kosenie rýchlo a efektívne so šírkou záberu 102 cm. Výkonný benzínový motor s výkonom 2,3 kW vrátane pohonu kolies zaisťuje ľahký priechod a spoľahlivé kosenie, a to aj pri vysokých podrastoch, hustom raste, teréne a na svahoch. Toto je miesto, kde zariadenie demonštruje svoju vynikajúcu manévrovateľnosť, čo umožňuje jeho optimálne použitie na takmer každej hranici lúky a hranice poľa.
Vďaka tomu je lištová kosačka 5001 R III vaším spoľahlivým partnerom pri starostlivosti o všetky prírodné záhrady a lúky, ako aj v zimnom období - a pri plochách do 2 500 m² je agilnou alternatívou k traktoru na trávu.


Technické údaje lištové kosačky na solo by AL-KO 5001 R III:

Vďaka výkonnému benzínovému motoru s výkonom 2,3 kW a žacej lište s pozoruhodnou šírkou rezu 102 cm (je súčasťou dodávky) vám táto tyčová kosačka poskytuje vynikajúci výkon. Môžete kosiť plochy do 2500 m² efektívne, rýchlo, jemne a dôkladne - s ekologickým efektom v porovnaní s kosačkou s rotujúcimi nožmi. Napriek veľkej šírke záberu je kosačka manévrovateľná so šírkou rozchodu iba 55 cm a malou vzdialenosťou od kolesa k tyči.
Výkonný motor Briggs & Stratton s objemom 150 ccm zaručuje rýchlu a rovnomernú prácu. Podáva pohon nožov, ktorý sa dá zapnúť a vypnúť, a pohon kolies, ktorý sa podľa potreby dá zapnúť a vypnúť a ktorý má predný a zadný prevod. Pri individuálnom prepínaní pohonov vykazuje kosačka svoje silné stránky aj v drsnom teréne so šikmými hranami (napr. Na svahu lúky) a zaručuje obzvlášť vysokú úroveň bezpečnosti. V spojení s výškovo nastaviteľnou rukoväťou tlmenou vibráciami pre dokonalé vedenie náradia bez únavy a 13-palcovou pneumatikou naplnenou vzduchom s profilom farmára je optimálna manipulácia možná takmer v akomkoľvek teréne a je tiež ľahká na tele.
Absolútnou kvalitou barovej kosačky 5001 R III je špeciálne kalený nôž nemeckého výrobcu ESM. Nože s plynulo nastaviteľnými podrážkami umožňujú nielen presný strih v akomkoľvek teréne. Predovšetkým sú mimoriadne odolné a zaručujú dlhú životnosť, a to aj pri dlhodobom používaní v hustom kefovom dreve, a tým umožňujú dlhšiu životnosť. Pohyblivý deflektor trávy zaisťuje, že na polici nezostane žiadna tráva.
Mimoriadne flexibilné - dve zariadenia v jednom
Poznámka: Podrobnosti o oblasti kosenia sa môžu líšiť v závislosti na povahe príslušného materiálu na kosenie (výška trávy, hustota, stupeň vlhkosti atď.).


Kúpte lištovou kosačku na trávu od AL-KO 5001 R III a alternatívy

Lištovú kosačku môžete kúpiť u AL-KO 5001 R III u nás v internetovom obchode alebo u niektorého z našich špecializovaných predajcov.
Ak chcete lištovú kosačku s menšou šírkou záberu, odporúčame lištovú kosačku BM 875 III.

ALK127469