Elektrický prevzdušňovač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort (iba s nožmi
  • Elektrický prevzdušňovač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort (iba s nožmi

Elektrický prevzdušňovač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort (iba s nožmi, bez koša)

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Ľahký a tichý, ideálny pre stredne veľké trávnaté plochy
  • Silný elektromotor
  • Práca bez výfukových plynov
  • Veľká obratnosť
  • Vrátane stabilného vertikutačného valca s oceľovými nožmi

Elektrický vertikutátor AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort Vám pomôže pri údržbe Vašich trávnatých plôch. Vďaka nízkej hmotnosti a veľkej obratnosti je ideálnym partnerom pre trávnaté plochy do 800 m².


Elektrický vertikutátor AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

S elektrickým vertikutátorom AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort môžete pracovať vo Vašej domácej záhrade potichu a bez výfukových plynov. Ľahká a obratná konštrukcia sa vynikajúco hodí do takmer všetkých záhrad. Výšku držadla možno niekoľkými pohybmi rúk nastaviť podľa Vašich osobných potrieb, vďaka čomu budete pracovať bez únavy a ergonomicky. Poskytnite Vášmu trávniku opäť vzduch na dýchanie a možnosť dobre prijímať výživné látky.


Technické detaily elektrického vertikutátora AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Elektrický vertikutátor AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort je poháňaný elektromotorom s výkonom 1 400 W, ktorý môže byť napájaný z domácej siete (230 V). Elektrický vertikutátor tak možno používať bez prestávky a Vy si ušetríte výmenu akumulátora resp. dopĺňanie paliva do vertikutátora. Kompaktná konštrukcia vertikutátora s pracovnou šírkou 36 cm a 2-osovým prevedením, ktoré sa stará o vysokú jazdnú stabilitu, zaručuje príjemnú prácu. Pracovnú hĺbku možno nastaviť centrálne v 5 krokoch. Vertikutačný valec má 12 robustných oceľových nožov, ktoré elektrickému vertikutátoru AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort zabezpečujú dlhú životnosť. Vertikutačný valec možno niekoľkými pohybmi rúk zameniť za prevzdušňovací valec (obj.č. 113621) s efektívnymi oceľovými pružinovými zubami, ponúkaný ako možný doplnok, vďaka čomu môžete Váš trávnik jedným strojom nielen vertikutovať, ale ešte aj prevzdušňovať. Ako doplnková výbava je v ponuke 50 l tkaninový zberný vak (obj.č. 113622).


Elektrický vertikutátor AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort – kúpiť & alternatívy

Elektrický vertikutátor AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort môžete kúpiť pohodlne z domu v našom e-shope. Alternatívne ho prirodzene môžete kúpiť aj u niektorého z našich odborných predajcov AL-KO.
Ak potrebujete vertikutátor pre menšie plochy, odporúčame Vám akumulátorový vertikutátor AL-KO SF 4036.

ALK113573