AKU reťazová píla solo CS 4235 (35 cm) Power Flex
  • AKU reťazová píla solo CS 4235 (35 cm) Power Flex

AKU reťazová píla solo CS 4235 (35 cm) Power Flex

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Výkonná akumulátorová reťazová píla s 35 cm dlhým originálnym mečom Oregon (vrátane batérie a nabíjačky nie )
  • Vysoký výkon ťahania a rezania s výkonným elektrickým motorom bez emisií
  • Práca bez únavy vďaka pohonu s nízkymi vibráciami, dobrej rovnováhe zariadenia a optimálnej ergonómii obsluhy
  • Práca so zníženou hmotnosťou vďaka puzdru na opasok s ramenným popruhom (príslušenstvo potrebné na prevádzku, položka č. 127 442)
  • Dve nastaviteľné úrovne rýchlosti

Akumulátorové reťazové píly PowerFlex pre profesionálne použitie bez káblov, jednoduché použitie a hmotnosť.


AKU reťazová píla solo by AL-KO CS 4235 poskytuje špičkový výkon - bez emisií a úplne bezdrôtová. Bez ohľadu na elektrinu a benzín.

Akumulátorová reťazová píla solo by AL-KO CS 4235 kombinuje vysoký rezný a jazdný výkon na profesionálnej úrovni.Vysoko kvalitný meč s priemerom 35 cm od značky Oregon ponúka enormný rezný výkon s dlhotrvajúcou reťazou 3/8 \. Môžete tiež vidieť hrubšie guľatiny, konáre atď. Dômyselná ergonómia rukoväte zaisťuje šetrnú manipuláciu v akejkoľvek polohe - mimoriadna výhoda pri nepretržitom používaní.S akumulátorovou, akumulátorovou reťazovou pílou s redukovanou hmotnosťou máte vysoký stupeň voľnosti pohybu bez zapletenia káblov a kábel náhodne nerezajte.Táto akumulátorová reťazová píla sa môže používať iba s puzdrom na opasok s ramenným popruhom (požadované príslušenstvo č. 127442). Takže máte po ruke pohodlne veľkú, výkonnú batériu - a nezvyšuje hmotnosť zariadenia.


Technické údaje reťazové píly solo by AL-KO CS 4235

Vďaka aickému mazaniu reťaze, olejovej nádrži s priehľadným oknom a rýchloupínacímu zariadeniu na napínanie / výmenu reťaze alebo meče bez použitia náradia je údržba ľahká. Rýchlosť reťaze je 15/21 m / s v nastavení Eco alebo Power.K generácii presných výsledkov rezania a práci bez únavy prispieva aj najnovšia generácia bezkartáčového elektromotora bez kefiek.Batéria 42 V / 7,5 Ah má výdrž až 35 minút.Prázdnu batériu je možné dobiť asi za 2,5 hodiny. Li-ion batéria s dlhou životnosťou je veľmi nenáročná na údržbu a môže sa kedykoľvek rýchlo nabíjať bez samovybíjania alebo pamäťového efektu.


Kúpte reťazovou pílu solo by AL-KO CS 4235 a alternatívy

AKU reťazovou pílu môžete kúpiť u nás v internetovom obchode alebo u špecializovaného predajcu.
Pre použitie AKU reťazové píly potrebujete pútko na opasok s ramenným popruhom BTA 42 a pri prvom nákupe zariadenia PowerFlex potrebujete batériu s dlhou životnosťou (obj. Č. 127 390) s nabíjačkou (obj. Č. 127 391).
Batériu PowerFlex (nie je súčasťou dodávky) je možné používať pre všetky zariadenia rady PowerFlex.
Vaša výhoda: Naša dvojročná záruka výrobcu sa vzťahuje aj na batériu.

"
ALK127553