AKU krovinorez solo GT 4235 Power Flex
  • AKU krovinorez solo GT 4235 Power Flex

AKU krovinorez solo GT 4235 Power Flex

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Silný 42 V Li-Ion akumulátor série PowerFlex na vyžínanie bez emisií
  • Maximálne tichá práca v každom dennom čase
  • Bez vibrácií a vyvážená
  • Ergonomické rukoväte a nízka hmotnosť
  • Vrátane nožového kotúča a cievky so strunou

Vyžínanie šetrné voči človeku a životnému prostrediu: tiché a bez emisií akumulátorovými motorovými kosami AL-KO zo série PowerFlex, flexibilnými šampiónmi medzi kosačkami pre všetky okraje trávnika a zákutia.


Akumulátorová motorová kosa AL-KO GT 4235 – výkonná údržba trávnika pre väčšie plochy

Inovatívna akumulátorové technológia s veľkou rezervou sily. Silák AL-KO GT 4235 Li-Ion presviedča perfektnými výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite AL-KO. Bez emisií a ticho robí táto silná akumulátorová kosa svoju prácu v domácich záhradách. Vysoký výkon v kombinácii s veľkou šírkou záberu a ergonomickým držadlom typu „bike“, ako aj prevádzkou bez vibrácií uľahčí prácu na všetkých plochách a okrajoch trávnika Vašej záhrady.


Technické detaily akumulátorovej motorovej kosy AL-KO GT 4235 s Li-Ion akumulátorom

Šírka záberu 25,5 cm (nôž) v kombinácii so silným 42 V akumulátorom s intervalom prevádzky až do 100 min sa pri AL-KO GT 4235 Li-Ion postarajú o veľmi efektívnu prácu aj na veľkých plochách. Silný vyžínač pre Vašu záhradu má dostatok energie, aby bez vynechávania skrátil aj krovie atď. Súčasťou dodávky je aj cievka so strunou, so šírkou záberu 36 cm. Vyvážená konštrukcia, ergonomicky tvarované rukoväte typu „bike“ a prevádzka bez vibrácií zaručujú prácu bez únavy. Posuvným tlačidlom možno prejsť od normálnej rýchlosti ECO-speed k POWER-speed.
Vaša voľnosť: výkonný akumulátorový vyžínač od AL-KO je optimálny pre skúsených majiteľov záhrad, ktorí chcú pri práci ušetriť čo najviac času. Vďaka maximálne tichému pohonu zostanú Vaši susedia nerušení – a Vy vyžínate v ktoromkoľvek dennom čase, nezávisle od povinného dodržiavania pokoja.
Jeden akumulátor, veľa záhradných a lesných strojov: motorová kosa GT 4235 je súčasťou Vašej série PowerFlex. Ak už stroje PowerFlex vlastníte, vložte akumulátor, ktorý už máte, jednoducho do GT 4235. Ak si kupujete GT 4235 ako prvý zo série, doobjednajte si prosím aj akumulátor (Art. 127390) a nabíjačku (Art. 127391) (nie sú súčasťou dodávky). Vaša výhoda: naša dvojročná záruka výrobcu sa bude vzťahovať aj na akumulátor pre tento záhradný stroj.
Poznámka: údaje o veľkosti plochy a intervale prevádzky našich akumulátorových strojov sa môžu líšiť v závislosti od charakteru koseného materiálu (výška trávy, hustota trávy, stupeň vlhkosti, atď.).


AL-KO GT 4235 - kúpiť a alternatívy

Motorovú kosu AL-KO GT 4235 môžete kúpiť u nás v e-shope alebo u odborného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte silnú a efektívnu akumulátorovú kosu. Ak potrebujete ľahký, obratný akumulátorový vyžínač s malou šírkou záberu pre úzke zákutia a okraje, odporúčame Vám AL-KO GT 2025.


Naše výhody pre Vás

Naša dvojročná záruka výrobcusa vzťahuje aj na akumulátor tohto stroja. Dátum nákupu: od 01.06.2017.

ALK127436