AKU kosačka solo by AL-KO 4757 Li VS
  • AKU kosačka solo by AL-KO 4757 Li VS

AKU kosačka solo by AL-KO 4757 Li VS

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Výkonná akumulátorová kosačka 42 V z rodiny PowerFlex
  • Robustný kryt z oceľového plechu na dlhú životnosť
  • Veľká šírka rezu v oblasti kosačky na batérie
  • Práca bez únavy vďaka plynulému pohonu kolies
  • Možné kosenie, lov, mulčovanie a bočné vypustenie
  • Centrálne nastavenie výšky kosenia
  • Optimálne výsledky kosenia a chytania vďaka aerodynamickému tvaru krytu

Zelené kosenie na ďalšej úrovni technológie: tiché a bez výfukových plynov. To sú kľúčové body sólovej akumulátorovej kosačky AL-KO, našej vlajkovej lode v oblasti kosenia trávnika pomocou batérie.


Akumulátorová kosačka solo by AL-KO 4757 Li VS z rady PowerFlex

Inovatívna technológia batérií, vyvinutá v Nemecku a vyrábaná v Rakúsku: sólo AL-KO 4757 Li VS presvedčí dokonalými výsledkami kosenia v osvedčenej sólo kvalite AL-KO. Robustná akumulátorová kosačka na trávu vykonáva svoju prácu v domácich záhradách bez výfukových plynov a ticho. Vďaka vybraným komponentom prebieha intuitívne ovládanie na najvyššej úrovni.


Technické údaje akumulátorovej kosačky solo by AL-KO 4757 Li VS

Šírka kosenia 46 cm sóla AL-KO 4757 Li VS zaisťuje efektívne kosenie až 700 m² trávnika. Výšku kosenia je možné nastavovať centrálne od 30 mm do 80 mm pomocou jednoduchej rukoväte. Akumulátor 42 V je nabitý približne za 150 minút a tiež poskytuje dostatok energie na prevádzku energeticky úsporného pohonu kolies s 1 prevodovým stupňom. Rýchlosť sa dá nastaviť medzi 2,5 - 4,5 km / h. Správna rýchlosť pre každého. Vďaka funkcii 4INONE môže akumulátorová kosačka kosiť aj mulčovanie a kosenú trávu nabok. Robustný kryt z oceľového plechu zvyšuje životnosť akumulátorovej kosačky na trávu. Ergonomicky tvarovaná rukoväť a pogumované rukoväte ako aj guľôčkové kolesá XXL s hladkým chodom podporujú prácu bez únavy. 70 l látkový kôš je vďaka aerodynamicky tvarovanému krytu efektívne naplnený trávou. Pohodlný elektrický štart a stabilná predná rukoväť sú ďalšie komponenty pre príjemnú prácu. solo by AL-KO 4757 Li VS je ideálnym všestranným doplnkom pre vašu záhradu.
Jedna batéria, veľa záhradných a lesníckych zariadení: solo by AL-KO 4757 Li VS je súčasťou vašej rodiny PowerFlex. Vaša výhoda: Naša dvojročná záruka výrobcu zahŕňa batériu pre toto záhradné náradie.


Kúpte solo by AL-KO 4757 Li VS a alternatívy

AKU kosačku solo by AL-KO 4757 Li VS si môžete kúpiť u nás v internetovom obchode alebo u špecializovaného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte akumulátorovú kosačku na trávu, ktorá dokáže všetko.Ak nepotrebujete akumulátorovú kosačku na mulčovanie a / alebo bočné vyprázdňovanie, odporúčame solo by AL-KO 4237 Li SP.


ALK127538