AKU kosačka solo by AL-KO 4757 Li SP
  • AKU kosačka solo by AL-KO 4757 Li SP

AKU kosačka solo by AL-KO 4757 Li SP

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Silný 42 V akumulátor série PowerFlex na kosenie trávnika bez emisií
  • Robustné teleso z oceľového plechu pre dlhú životnosť
  • Veľká šírka kosenia v rámci akumulátorových kosačiek
  • Nevyčerpávajúca práca vďaka pohonu kolies
  • Umožňuje zber trávy, mulčovanie a bočné vyhadzovanie

Ekologické kosenie na vyššej technickej úrovni: tiché a bez emisií. To sú kľúčové vlastnosti akumulátorových kosačiek solo by AL-KO, našich vlajkových lodí v oblasti akumulátorového kosenia trávnika.


Akumulátorová kosačka solo by AL-KO 4757 Li SP zo série PowerFlex

Inovatívna akumulátorová technológia, vyvinutá v Nemecku a vyrobená v Rakúsku: solo by AL-KO 4757 Li SP presviedča perfektnými výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite solo by AL-KO. Robustná akumulátorová kosačka poskytuje svoje služby v domácej záhrade bez výfukových plynov a potichu. Intuitívne ovládanie je vďaka vybraným komponentom na najvyššej úrovni.


Technické detaily akumulátorovej kosačky solo by AL-KO 4757 Li SP

Šírka kosenia 46 cm sa u solo by AL-KO 4757 Li SP postará o efektívne kosenie trávnika s plochou až do 700 m². Výšku kosenia pritom možno nastaviť jednoduchým pohybom ruky centrálne od 30 mm do 80 mm. 40 V akumulátor sa nabije za cca 150 min a poskytne dostatok energie na prevádzku 1-rýchlostného pohonu kolies, ktorý šetrí silu. Vďaka funkcii 4INONE dokáže akumulátorová kosačka navyše aj mulčovať, ako aj bočne vyhadzovať pokosenú trávu. Stabilné teleso z oceľového plechu predlžuje životnosť akumulátorovej kosačky. Ergonomicky tvarované a pogumované držadlo ako aj kolesá XXL s ľahkým chodom uložené v guľôčkových ložiskách prispievajú k tomu, že práca nie je únavná. Zberný kôš z tkaniny s objemom 70 l sa vďaka aerodynamickému tvaru telesa plní trávou efektívne. Pohodlné elektrické štartovanie ako aj stabilný predný držiak sú ďalšími prvkami pre príjemnú prácu. solo by AL-KO 4757 Li SP je teda ideálny všestranný pomocník pre Vašu záhradu.
Jeden akumulátor, veľa záhradných a lesných strojov: solo by AL-KO 4757 Li SP je súčasťou Vašej rodiny PowerFlex. Ak už stroje PowerFlex vlastníte, vložte jednoducho akumulátor, ktorý už máte, do akumulátorovej kosačky. Ak kupujete AL-KO 4757 Li SP ako prvý akumulátorový stroj série PowerFlex, objednajte si k nemu akumulátor (Art. 127390) a nabíjačku (Art. 127391) (nie sú súčasťou dodávky kosačky). Vaša výhoda: naša dvojročná záruka výrobcu sa bude vzťahovať aj na akumulátor pre tento stroj.


solo by AL-KO 4757 Li SP SP kúpiť & alternatívy

solo by AL-KO 4757 Li SP môžete kúpiť v našom e-shope alebo u odborného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte akumulátorovú kosačku, ktorá vie všetko. Ak nepotrebujete akumulátorovú kosačku na mulčovanie a/alebo s bočným vyhadzovaním, odporúčame Vám solo by AL-KO 4237 Li SP.


Naše výhody pre Vás

Naša dvojročná záruka výrobcu sa vzťahuje aj na akumulátor tohto stroja. Dátum nákupu: od 01.06.2017.

Prémiový dodací systém AL-KO: Naše produkty solo by AL-KO Vám budú dodané prostredníctvom nášho stacionárneho regionálneho odborného predajcu. Náš prémiový dodací systém zahŕňa dodávku zmontovaného produktu až do Vašej záhrady ako aj poučenie o obsluhe stroja pripraveného na prevádzku. > weiterlesen

"""
ALK127414