AKU kosačka solo by AL-KO 4237 Li P
  • AKU kosačka solo by AL-KO 4237 Li P

AKU kosačka solo by AL-KO 4237 Li P

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Výkonná akumulátorová kosačka 42 V z rady PowerFlex.
  • Robustné puzdro z oceľového plechu na dlhú životnosť vrátane stabilnej prednej rukoväte
  • Optimálne vlastnosti kosenia a chytania vďaka aerodynamickému krytu
  • Ergonomicky tvarovaná riadidlá s pohodlným uchopením
  • Centrálne nastavenie výšky kosenia jednou rukou

Zelené kosenie na ďalšej úrovni technológie: tiché a bez výfukových plynov. To sú kľúčové body sólovej akumulátorovej kosačky AL-KO, našej vlajkovej lode v oblasti kosenia trávnika pomocou batérie.


Akumulátorová kosačka solo by AL-KO 4237 Li P z rady PowerFlex

Inovatívna technológia batérií, vyvinutá v Nemecku a vyrábaná v Rakúsku: Sólo AL-KO 4237 Li P presvedčí dokonalými výsledkami kosenia v osvedčenej sólo kvalite AL-KO. Robustná akumulátorová kosačka na trávu vykonáva svoju prácu v domácich záhradách bez výfukových plynov a ticho. Vďaka vybraným komponentom prebieha intuitívne ovládanie na najvyššej úrovni. Vr. Batéria a nabíjačka.


Technické údaje akumulátorovej kosačky solo by AL-KO 4237 Li P

Šírka kosenia sóla 42 cm pomocou AL-KO 4237 Li P zaisťuje efektívne kosenie až 600 m² trávnika. Výšku kosenia je možné nastavovať centrálne od 30 mm do 80 mm pomocou jednoduchej rukoväte. Batéria 42 V sa nabíja približne za 150 minút. S hmotnosťou 26 kg je to najľahší zo 4 akumulátorových kosačiek AL-KO Powerflex. Robustný kryt z oceľového plechu zvyšuje životnosť akumulátorovej kosačky na trávu. Ergonomicky tvarovaná rukoväť a pogumované rukoväte, ako aj klzné kolesá XL s hladkým chodom podporujú prácu bez únavy. 70 l látkový kôš je vďaka aerodynamicky tvarovanému krytu efektívne naplnený trávou. Bezkartáčový motor znamená dlhšiu životnosť a vyšší výkon. Pohodlný elektrický štart a stabilná predná rukoväť sú ďalšie komponenty pre príjemnú prácu.
Jedna batéria, veľa záhradných a lesníckych zariadení: sólo AL-KO 4237 Li P je súčasťou vašej rodiny PowerFlex. Ak už máte zariadenia PowerFlex, jednoducho vložte existujúcu batériu do kosačky na batérie. Vaša výhoda: Naša dvojročná záruka výrobcu zahŕňa batériu pre toto záhradné náradie.


Kúpte solo by AL-KO 4237 Li P & alternatívy

AKU kosačku solo by AL-KO 4237 Li P môžete kúpiť u nás v internetovom obchode alebo u špecializovaného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte pohyblivú akumulátorovú kosačku na trávu.Ak potrebujete akumulátorovú kosačku na mulčovanie a / alebo s bočným vykladaním, odporúčame sólo od AL-KO 4757 Li SP.


ALK127537