AKU kosačka Moweo 42.5 Li
  • AKU kosačka Moweo 42.5 Li

AKU kosačka Moweo 42.5 Li

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Stabilné teleso z oceľového plechu pre dlhú životnosť
  • Optimálne vlastnosti kosenia a zberania trávy vďaka aerodynamickému tvaru telesa
  • Ľahká práca vďaka ergonomickému držadlu a kolesám v guľôčkových ložiskách
  • Veľký zberný kôš s integrovaným ukazovateľom stavu naplnenia
  • Krátky čas nabíjania iba cca 90 min

Bezkábloví siláci s inovatívnou lítium-iónovou technológiou: to sú akumulátorové kosačky Moweo od AL-KO z akumulátorovej série EnergyFlex.


AL-KO Moweo 42.5 Li

Kompaktný model od AL-KO presviedča svojím robustným telesom z oceľového plechu. Technika AL-KO Moweo 42.5 Li bola vyvinutá v Nemecku, vyrába sa v Rakúsku. Vďaka inovatívnym komponentom, ako lítium-iónový akumulátor s ukazovateľom stavu nabitia, je AL-KO Moweo 42.5 Li dlhodobým partnerom pre Vašu záhradu.


Technické detaily AL-KO Moweo 42.5 Li

Bezpečné štartovanie pomocou nástrčného kľúča. 40 Volt lítium-iónový akumulátor sa postará o efektívnu prácu na trávnikoch s plochou do 400 m². Vďaka lítium-iónovým článkom má tento akumulátor mimoriadne dlhú životnosť a netrpí samovybíjaním. Prostredníctvom integrovaného LED-ukazovateľa môžete celkom jednoducho zistiť, kedy treba akumulátor nabiť. Akumulátor sa nabije za cca 1,5 hod. Robustné nastavenie jednotlivých kolies v 7 polohách, pri ktorom možno nastaviť výšku kosenia medzi 25 a 75 mm. Veľký zberný kôš s ukazovateľom stavu naplnenia má objem 60 l a vďaka aerodynamického tvaru telesa sa plní efektívne. Ergonomické vodiace držadlo a kolesá v guľôčkových ložiskách Vám umožnia kosenie trávnika bez zbytočnej námahy.
Akumulátor je vhodný pre všetky stroje série EnergyFlex. Zistitehier mehrdarüber.


AL-KO Moweo 42.5 Li – kúpiť & alternatívy

Kúpte si AL-KO Moweo 42.5 Li teraz v našom e-shope alebo u niektorého z našich odborných predajcov. Je ideálnym partnerom pre malé záhrady.Ak by ste chceli akumulátorovú kosačku so šírkou záberu 46 cm, odporúčame Vám AL-KO Moweo 46.5 Li.


Naše výhody pre Vás

Naša dvojročná záruka výrobcu sa vzťahuje aj na akumulátor tohto stroja. Dátum nákupu: od 01.06.2017.

ALK119705