Domáci vodný a AL-KO HWA 4000 Comfort
  • Domáci vodný a AL-KO HWA 4000 Comfort

Domáci vodný a AL-KO HWA 4000 Comfort

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Vstup do aického zásobovania úžitkovou vodou v dome a v záhrade
  • Spoľahlivá, tichá prevádzka
  • Čerpadlo nenáročné na údržbu, s konštantným tlakom vody, vrát. ochrany proti chodu nasucho
  • Jednoduché uvedenie do chodu vďaka integrovanému filtru XXL a spätnému ventilu
  • Časti čerpadla, ktorými prechádza voda, z mosadze a nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele

Domáci vodný a HWA 4000 Comfort je elektronicky riadené základné riešenie pre zavlažovanie trávnika a záhonov alebo na prevádzku postrekovačov na trávnik alebo záhradných spŕch pri konštantnom tlaku.


Domáce vodné ay – kompaktné a silné

Ten, kto svoju záhradu najradšej pravidelne zavlažuje dažďovou vodou alebo vodou zo studne, a nechce zakaždým zapínať a vypínať záhradné čerpadlo, kúpi si domáci vodný a. Domáci vodný a AL-KO je spojovací článok medzi cisternou / nádržou na dažďovú vodu a spotrebičom, ako je zavlažovanie záhrady. Ak pustíte napríklad záhradnú sprchu, dôjde k poklesu tlaku v potrubí. Inteligentné elektronické riadenie Automatic Control zareaguje a zapne čerpadlo.
Veľa domácich vodných aov sa intenzívne využíva práve v lete: so strojmi od AL-KO staviate na mechaniku čerpadla s dlhou životnosťou, ktorá sa v kombinácii s dômyselným riadením postará o trvalé zavlažovanie záhrady. Domáci vodný a HWA 4000 Comfort je náš cenovo najvýhodnejší základný model a poskytuje aické zásobovanie vodou pri konštantnom tlaku.


Technické detaily domáceho vodného au AL-KO HWA 4000 Comfort

Inteligentné elektronické riadenie Automatic Control kontroluje prevádzku domáceho vodného au permanentne, a stará sa tak o energeticky úspornú prevádzku pri absolútne konštantnom tlaku, ako aj o optimálnu ochranu proti chodu nasucho. Ak dôjde voda, čerpadlo sa okamžite vypne – tak sa čerpadlo neprehreje. Závity na prítoku a odtoku sú z mosadze, časti hydrauliky čerpadla, ktorými prechádza voda, sú zhotovené z nehrdzavejúceho materiálu. A čo mnohí na prevádzke domácich vodných aov ocenia rovnako: tieto stroje majú úplne minimálne nároky na údržbu a sú tiché.
Vďaka dopravnej výške do max 45 m a maximálnej výške nasávania 8 m sa dá domáci vodný a použiť variabilne. Či už na čerpanie vody z nadzemného zásobníka, z nádrže na dažďovú vodu alebo z hlbokej studne – čerpadlo, ktoré môže byť ihneď pripravené na prevádzku, s dopravovaným množstvom do 4 000 l/h dokáže presvedčiť v každej situácii. Aby bez ohľadu na kvalitu vody nedošlo k poškodeniu domáceho vodného au AL-KO HWA 4000 Comfort hrubými nečistotami, disponuje efektívnym a veľkým filtrom XXL, ktorý sa dá ľahko čistiť, a preto sa môže dlho používať. Na demontáž filtra použite kľúč na filter, ktorý je súčasťou dodávky – rýchlo a nekomplikovane. Tak ušetríte čas pri údržbe a udržíte čerpadlo funkčné a schopné bez problémov pracovať.
Efektívny systém nasávania domáceho vodného au AL-KO HWA 4000 Comfort sa stará o to, aby bola potrebná voda rýchlo prepravená hadicou aj na väčšie vzdialenosti. Týmto spôsobom je čerpadlo za krátky čas pripravené na použitie. Prípojky na hadice zodpovedajú obvyklej štandardnej veľkosti 1 palec, takže aj materiál, ktorý už máte, sa dá s domácim vodným aom AL-KO bez problémov skombinovať.
Upozornenie: domáci vodný a nie je vhodný na pitnú vodu, ale iba na úžitkovú vodu.


Kúpte si domáci vodný a AL-KO HWA 4000 Comfort

Kúpte si domáci vodný a AL-KO HWA 4000 Comfort jednoducho v našom e-shope alebo nájdite predajcu vo Vašej blízkosti. Domáci vodný a AL-KO 4000 Comfort je perfektný model na vstup do sveta aizovaného zásobovania úžitkovou vodou.
Hľadáte ešte alternatívy? U nás nájdete ďalšie domáce vodné ay s vyššími výkonmi, ako domáci vodný a AL-KO HWA 4500 Comfort alebo domáci vodný a AL-KO HWA 6000/5 Premium.

ALK113139