Lištová kosačka  AL-KO BM 875 III
  • Lištová kosačka  AL-KO BM 875 III

Lištová kosačka AL-KO BM 875 III

 

Doručenie zásielky

 

Vrátenie tovaru

  • Univerzálna, pohyblivá lištová kosačka pre prírodné záhrady
  • Na kosenie lúk, prírodných záhrad a hustých porastov / na získavanie trávneho krmiva
  • Špeciálne tvrdená 87 cm kosiaca lišta ESM s dlhou životnosťou
  • Výškovo plynule nastaviteľné podbehy
  • Extra silný 2,4 kW motor (190 cm3 )

Kosenie bez obmedzení v prírodnej záhrade a na lúkach s krmovinami, obratnosť a ľahká ovládateľnosť. To je charakteristické pre lištové kosačky AL-KO, našich silných ťahúňov.


Lištová kosačka 875 III: super silná a enormne obratná pre prírodnú záhradu

Či ide o domácu prírodnú záhradu, ovocný sad, ťažký terén alebo polohu vo svahu: lištová kosačka AL-KO BM 875 III je Váš enormne silný, všestranný špecialista pre údržbu a obhospodárenie Vašej prírodnej lúky, ekonomicky výhodne použiteľný aj na získavanie krmiva, na pastvinách atď. Je to ťažný kôň na hrubú prácu – a predsa garantuje ekologickú údržbu záhrady.
Benzínová lištová kosačka presviedča efektívnymi výsledkami kosenia vo veľkom štýle – v osvedčenej kvalite AL-KO. Nezávisle a extrémne obratne vykonáva celé kosenie so šírkou záberu 87 cm rýchlo a efektívne. Pritom sa enormne silný benzínový motor s výkonom 2,3 kW vrátane pohonu kolies stará o ľahký postup a spoľahlivý zostrih aj vo vysokom kroví, hustých divokých porastoch, v teréne a vo svahoch. Tu sa uplatňuje veľká obratnosť stroja, pomocou ktorej sa vyrovná s každým okrajom lúky a každou medzou. Umožňuje to jeho krátka konštrukcia, extra veľké široké pneumatiky s terénnym profilom a ergonomické, výškovo individuálne nastaviteľné vodiace držadlo tlmiace vibrácie.
Kvalita kosenia bez kompromisov: 87 cm široká kosiaca lišta má extra tvrdený nôž kvalitnej značky ESM – made in Germany. Ten garantuje dlhú životnosť a minimálne opotrebenie v tom najhustejšom kroví, pri nepretržitej prevádzke, ako aj v prípade dlhšej nečinnosti.
S vhodným príslušenstvom sa z lištovej kosačky BM 875 v zime rýchlo stane praktický pomocník pri odhŕňaní snehu: jednoducho vymeňte kosiacu lištu za snehovú radlicu, v prípade potreby nasaďte snehové reťaze – a hotovo!
Hodná odporúčania: lištové kosačky od AL-KO patria k 3 výrobkom, ktoré boli v teste lištových kosačiek 2016 poradenského portálu http://balkenmaeher-test.de odporúčané bez výhrad.
Lištová kosačka BM 875 III je tak Váš spoľahlivý partner pri údržbe a obhospodarovaní všetkých prírodných záhrad a lúk, ako aj na použitie v zime – a pri plochách do 2 000 m² je obratnou alternatívou záhradného traktora.


Technické detaily lištovej kosačky BM 875 III

Svojím silným 2,3 kW benzínovým motorom a šírkou záberu 87 cm Vám táto lištová kosačka od AL-KO poskytne veľký výkon kosenia, aby ste na zatrávnených plochách do 2 000 m² postupovali rýchlo, efektívne a bez námahy. Pritom tento ťahúň garantuje, že sa vyrovná s takmer každým krovím a terénom. Pohyblivý usmerňovač trávy zabraňuje tomu, aby tráva zostala ležať na kryte. Tým sa redukuje prerušovanie práce.
2,3 kW motor Briggs&Stratton s objemom 150 cm3 sa stará o rýchlu a rovnomernú prácu nožov pripevnených na kosiacej lište – a prostredníctvom závitovkovej prevodovky poháňa pohon kolies (1 stupeň vpred), ktorý možno zapojiť a odpojiť. V kombinácii s výškovo nastaviteľným držadlom tlmiacim vibrácie na perfektné vedenie stroja a 13“ širokými pneumatikami plnenými vzduchom s terénnym profilom je možné optimálne ovládanie v každom teréne a aj vo svahoch so stúpaním do cca 20°.
Srdcom kosačky BM 875 III je 87 cm široká kosiaca lišta s ochranou hrán na šetrenie noža a bezpečnú manipuláciu so strojom. Jej špeciálne tvrdený vysoko výkonný nôž nemeckého výrobcu ESM spája silný kosiaci výkon a optimálne výsledky kosenia s dlhou životnosťou a minimálnym opotrebením – či už pri nepretržitej prevádzke, ako aj v prípade dlhšej nečinnosti (sezónne využitie). Pritom zapuzdrený unášač predlžuje dobu chodu tým, že výrazne redukuje znečistenie a zvyšky trávy na noži. Plynulo výškovo nastaviteľné podbehy a extrémna pohyblivosť stroja sa navyše starajú o príjemnú prácu.
Dva stroje v jednom: s kvalitným príslušenstvom od AL-KO ľahko premeníte lištovú kosačku BM 875 III na veľmi obratný snehový pluh. Pre tento účel môžete zameniť kosiacu lištu za univerzálnu snehovú radlicu SRS 850 (Art. Nr. 113267). Kvôli lepšej priľnavosti za nepriaznivých podmienok jednoducho nasaďte snehové reťaze (Art. Nr. 112183).
Poznámka: údaje o veľkosti plochy sa môžu líšiť v závislosti od charakteru koseného materiálu (výška trávy, hustota trávy, stupeň vlhkosti, atď.).


Lištová kosačka BM 875 III – kúpiť & alternatívy

Lištovú kosačku BM 875 III môžete kúpiť v našom e-shope oder alebo u niektorého z našich odborných predajcov. Ako silou oplývajúca a pritom obratná je táto lištová kosačka vhodná pre majiteľov záhrad s veľkými alebo neprístupnými plochami, ktorí chcú dať z ekologických dôvodov prednosť prírode, - ako aj pre poľnohospodárov, ktorí ju použijú na získavanie trávneho krmiva.
Ak hľadáte ľahšiu lištovú kosačku, odporúčame Vám konštrukčne takmer rovnaký model AL-KO BM 870 III s menším 1,7 kW motorom.

ALK112872